De Groot Real Estate - Coaching & Counseling is op gericht door Sander de Groot

OVER MIJ


Betrouwbaar. Betrokken. Resultaatgericht. Deskundig. Analytisch. Geïnteresseerd. Sociaal.


Een aantal begrippen die ik vaak hoor van de mensen waar ik mee werk.

Naast mijn werk als docent bij de HBO-opleiding Vastgoed & Makelaardij op Hogeschool Saxion te Enschede, ben ik in augustus 2019 gestart met De Groot Real Estate – Coaching & Counseling.

Vanuit een passie voor vastgoed ben ik begonnen om, naast de voltijdstudenten van de opleiding en de externe studenten van de Minor Makelaardij, beginnende en meer ervaren vastgoedprofessionals te begeleiden in het verkrijgen van meer vastgoedkennis dan wel het oplossen van concrete vraagstukken uit de vastgoedpraktijk. Vandaar zowel de begrippen “coaching” als “counseling” in de bedrijfsnaam.

Ik heb een brede achtergrond in de vastgoedwereld. Na afronding van mijn HEAO-MER studie met specialisatie Onroerend Goed & Makelaardij ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest in de woningcorporatiesector, het notariaat en de woningmakelaardij. Momenteel ben ik al weer geruime tijd verbonden aan bovengenoemde opleiding van Hogeschool Saxion. Tijdens mijn werk als docent heb ik enige jaren geleden mijn MSc Real Estate Management behaald aan de University of Greenwich.

In mijn huidige werk ligt, naast kennis over de vastgoedmarkt in brede zin, mijn inhoudelijke focus voornamelijk op het gebied van vastgoedmanagement en -beleggen in de diverse vastgoeddeelmarkten (woningen, kantoren, winkels en bedrijfshallen). Grotendeels vanuit een financieel-economisch oogpunt (o.a. taxaties, financiële rekenkunde, financiën en vastgoedfiscaliteit). Verder begeleid ik groepen studenten bij praktijkopdrachten, alsmede individuele studenten bij stages en afstudeeronderzoeken. Het enthousiasmeren van studenten en hen inzicht laten krijgen in het toch wel complexe vakgebied met haar vele aspecten, is wat mij drijft. Door soms ingewikkelde materie op eenvoudige wijze voor het voetlicht te brengen, zie je studenten groeien op het moment dat bij hen inzichten worden verkregen. Bij het doceren en coachen van studenten probeer ik zoveel mogelijk oog te hebben voor de mens achter de student; iedereen leert immers op een verschillende wijze!

Alle kennis en ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan, wil ik graag inzetten om u of uw bedrijf verder te helpen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Kijk onder vastgoedcoaching of vastgoedcounseling voor meer informatie. Of klik hier om in contact met mij te komen.